Jotain hyvääkin oon tehnyt. Ostin Metsälle uuden hammasharjan, että se voi taistella peikkoja vastaan. Including myself. Niin ja kuuntelin Mansen Sokoksessa ku kuusikymppinen tytär ja kasikymppinen äiti jutteli. Äiti oli dementikko. Tytär selitti uudestaan ja uudestaan kärsivällisesti ketkä kutsutaan Linnan juhliin. Sanoin niille; "Teissä on jotain tosi kaunista."  Dementikkoäiti sano et nyt tyttö ansaitsit taivaspaikan ja ystävällisyydestä kymppi plussan.
Samainen äiti kommentoi iltalehden kannessa ollutta Kimi Räikköstä sanoen että se on aika nasta tyyppi.

Sain raidin Manseen kirjailijamaikan kyydissä. En kokenu mitään kynnyksiä siinä, vaan päästelin koko ajamatkan kritiikkiä koulustamme, linjamme epäkohdista. Palannen tähän asiaan blogarissani myöhemmin.

Kirjailija kerto kuinka sen nykyinen mies lapsena löysi isänsä kotovessaan hirttäytyneenä. Kerroin että pappani tappo ittensä rotanmyrkyllä. Kirjailija oli sivistyny, tiesi et se meinas pitkää kuolemaa. Se kerto et ne oli laittamassa just rotanmyrkkyä taloonsa, ja et rotat ei jäis sisään kuoleen vaan etsiytys veden luokse, koska rotanmyrkky ei tapa heti, vaan aiheuttaa elimistön kuivumisen.

Pappaparka. Äitini isä. Muistan sen hintsusti. Se oli mukava mies. Punatukkaisen sävyinen. Juoppo kait, mitä äiti ei aina myönnä. Muistan jotkut hautajaiset - saatoin olla itse kolmevuotias - ja luultavasti juuri pappa sano mulle ettei hän tiä miksi ihmiset itkee hautajaisissa, koska kuolluthan pääsee pois ja parempaan paikkaan. Luulen, että sen kommentti on sävyttänyt koko elämääni.

Kävin tervarissa. Lekuri määräs antibiootteja poskiontelontulehdukseen. Vein sille reseptejä uusittavax. Olo oli malttamaton, ku annoin sille nukahtamislääkereseptin. Yritän aina sillä kohdin näyttää tyynen jokapäiväiseltä, ettei vaan toinen tajuis kuinka himoon niitä pillereitä. Ku lekuri kysy niistä, sanoin kuitenkin suoraan et oon käyttäny kauan, en oo nukkunu luonnollista unta vuosiin.

Ja yskänlääkereseptinkin se uusi, kolmiolääke Cocillanan. Siitä tulee aidosti väsyneempi ja rauhallisempi olo. Nuorena väärinkäytin Lagun-nimistä yskänlääkettä. Lagunista tuli nuorten keskuudessa pienoisepidemia, joka kattoi koko Suomen. Sen takia Lagunissa muutettiin joku ainesosa  niin että yliannoksesta sai kaameen ripulin. Mutta mä ehdin siis sitä ennen menettää Lagunsekoillessani väliaikaisesti sekä näkökykyni että tajuntani. Ja olla julkipantavana. Pikkukaupungissa tommoset ei tehny hyvää maineelle.

Pyysin lekurilta jotain millä siirtää kuukautisia, ku oon menossa jouluks Lähi-Itään. Se kirjotti keltarauhashormonia. Apteekissa mietin saako täältä jälkiehkäisyä, voisin ostaa senkin reissulleni, koska eeppareita en ehdi aloittaa ja reissussa voi aina rähjääntyä. Käsittääkseni jälkiehkäisy on nykyään käsikauppalääke. En sitten kumma kyllä kehdannut kysyä apteekin työntekijöiltä ku en katselemalla sitä löytänyt.
Viimeksi Lähi-Idässä oltiin beduiinin vetämällä aavikkosafarilla. Olin tötsyissä ja kysyin oppaalta miten beduiinit harrastaa seksiä. "Kerron sitten ku ollaan keitaalla", se vastas. Keitaalla se vei mut syrjään ja nai takaapäin konttausasennossa. Ei tainnu olla kumiehkäisyä, mutta pillerit oli sillon.

Itsenäisyyskin on taas huomenna. Koulu tyhjeni tehokkaasti lomasen ajaksi. Ehkäpä koulun seinät huokaa hetken helpotuksesta. Kellarin seinät näki eilen alastomia. En tiä paljoo asiasta, paitsi että jatkoille menneet oli poistanu kaikki vaatteensa. Samassa tilassa on ollu kahdet orgiat syksyn kuluessa. Huom. en ole ollut osallisena missään näistä, joten moni muukin täällä koulussa on seko.

Kirjailija kerto et hänen vuosikurssillaan oli kundi harrastanu pienimuotoista huumekauppaa asuntolahuoneestaan, ja sen ikkuna oli ammuttu ku siltä ei kerran ollu löytyny diilattavaa. Joku huumeen tarpeessa ollu kaupunkilainen oli hermostunu. Ja ihmisiä jouduttii viemään koulusta putkaan ekaa kertaa koulun historiassa.

Toinen kirjailijaope kerto, et sen aikana oli menossa 'Varasta paras tavara'-kilpailu. Se oli itte pölliny muistaakseni liikennemerkin, joku oli vieny hautuumaalta 1700-luvulta olevan ristin. Kaikki varastetut tavarat oli kerätty monttuun. Voittaja oli yllättäen tyyppi joka varasti kaiken mitä muut oli varastaneet.

Arjesta lisää: ostin Mansen Sokokselta suihkuverhon, tais maksaa 17 egee. Verhossa on söpöjä meren olioita. Apteekkiin meni yli sata egee, ku ostin lääkkeiden lisäks voiteita, kalaöljyä ja maitohappobakteereja. Palautin KappAhliin kaksi paitaa joita en digannut.

Eilen pubissa kolmas miekkonen joka on kiinnostuslistallani, tuli kahdesti halaamaan mua.